Filmtrailer - Oblivion

2012.12.12. 18:56

MV5BMTM5NTA5NTQxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTE5MzI4OA@@._V1._SY317_CR1,0,214,317_.jpgElnézést kérünk, hogy egymás után két trailert is kiposztoltunk a blogon, de azt hiszem, a következő előzetes elég nagy népszerűségnek fog örvendeni, főleg azok körében, akik szeretik ha egy film borzasztó látványos. Az Oblivion (Feledés) című szuperprodukció története Joseph Kosinski fejéből pattant ki, amit forgatókönyv formájába 3 szakember írt meg. William Monahan, Karl Gajdusek, Michael Arndt valószínűleg életműként is tekintenek a filmre. Az alkotást egyébként a már említett Joseph Kosinski fogja rendezni - illetve a produceri posztot is ő fogja betölteni -, aki olyan filmeknél volt jelen rendező, illetve producerként, mint a Tron: Legacy, vagy a Majmok bolygója: Lázadás. Ami a másik érdekesség, hogy a főszerepre most nem egy feltörekvő, illetve "névtelen" sztárt kaptunk, hanem Tom Cruise bújik Jack Harper, egy robotrepülő szerelő bőrébe. Több ezer méter magas égi járőrözés, harc, és számtalan kérdőjel. Ezt tartogatja nekünk a film. Plusz érdekesség, hogy a műt egy bizonyos 4K felbontásban forgatták, az USA-ban, és Izlandon. Kíváncsian várjuk az áprilisban érkező filmet, de addig is itt van nekünk az előzetes!

 

 

 

Tom Cruise (Jack Harper)
Morgan Freeman (Malcolm Beech)
Olga Kurylenko (Julia)
Zoe Bell (Kara)
Nikolaj Coster-Waldau (Sykes)


Rendező: Joseph Kosinski
Forgatókönyv: Joseph Kosinkski
Zene: Daft Punk

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr564962165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xmodule 2012.12.12. 21:09:36

Mintha tudnátok tegnap elött milyen elözeteseket néztem meg. Sorra azokat posztoljátok:)

Streky. 2012.12.12. 21:40:16

Mi is a legfrissebbeket válogatjuk, külföldi portálokról, imdb-ről, hogy minél frissebbek maradjunk. Lehet, hogy te is aktuális vagy!:P
süti beállítások módosítása