A PhilmExpo kinyitja kapuit!

2012.11.27. 03:16

A mai napon ( 2012. 11. 27. ) a PhilmExpo hivatalosan is megnyitotta kapuit. A blog alapvetően azért készült, hogy filmkritikákat, valamint filmajánlókat ismertessünk a látogatókkal. Mindemellett megpróbáljuk majd néha színesíteni a felhozatalt, egy - két személyes toplistával, illetve filmzenékkel is. Megpróbálunk naprakészek lenni, illetve az összes szerkesztő igyekezni fog, hogy rendszeresen frissítve legyen a blogunk. Nem csak régebbi filmekről olvashat az olvasó ajánlást illetve kritikát, hanem az éppen vetített alkotások is górcső alá kerülhetnek, ezáltal segítünk neki eldönteni, hogy melyik filmekre érdemes beülni. Már amennyiben az olvasó bízik az ízlésünkben, ugyanis az írások csak a mi véleményünket tükrözik. Kéretik a bejegyzéseket kulturált módon kritizálni, valamint kerülni a trágár beszédstílust. Köszönjük.

Kellemes olvasást kíván a PhilmExpo csapata!



Megszólalnak a szerkesztők:


Streky:


Az igazat megvallva azért indítványoztam a PhilmExpo születését, hogy kiélhessem egyik legnagyobb szenvedélyemnek az ismertetését. A csapat idejétől függően igyekszik majd rendszeresen frissíteni a blogot, amin a filmajánlók, filmkritikák mellett érdekességek, cikkek és videóanyagok is fellelhetőek lesznek majd. A blogot igyekszünk majd tarkítani személyes véleményekkel, idegen hivatkozásokkal is. Mindenkit szeretettel várok vissza.

 

Xenomorph:

Kicsi korom óta film őrült vagyok, és így érettebb fejjel rájöttem, hogy valahogy jobban értek a késztermék kritizálásához, mint annak elkészítéséhez. Eleinte hobbinak indult, mára már hivatásként tekintek rá. Nem félek  időt ölni bele, ezért igazából adta magát a gondolat, hogy Streky-vel össze kéne dobni ezt a blogot. Úgy néz ki sikerült!  :)

 

Santiago:

Igazából már régóta érett a gondolat, hogy csináljunk egy filmes oldalt, ahol egymásnak tudunk filmeket bemutatni vagy épp elrettenteni egymást azoktól. Ez megvalósulni is látszott egy baráti társaság által üzemeltetett fórumban, de az emberi lustaság és nemtörődömség keresztbe tett ennek. Mikor hallottam a PhilmExpo-ról, nem sokat gondolkodtam azon, hogy csatlakozzak-e. Igényem van a véleménykifejtésre és egyes filmek kibeszélésére, úgyhogy nem kérdéses, hogy szívesen csinálom-e. Főleg manapság, amikor a töménytelen reklámmennyiség még azt is képes elhitetni velünk, hogy egy rossz film jó, különösen fontos, hogy nyitott szemmel járjunk. A filmezés hobbi, életérzés és a legfőbb meditációs módszerem.

 

PhilmExpo Szerkesztőség

A bejegyzés trackback címe:

https://philmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr594927538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása