Filmtrailer - Man of Steel

2012.12.11. 20:19

MV5BMTY3ODQyMzIzM15BMl5BanBnXkFtZTcwMDg2NTA4OA@@._V1._SY317_.jpgIgen, igen, és harmadjára is igen! Megkaptuk a Man of Steel második hivatalos trailer-ét, ahol már sokkal több információt láthatnak a kíváncsi szemek, mint titokzatos elődjében. Egy igazán igényes bemutatóról beszélünk, jó látni, hogy a DC végre az asztalra csap, és nem csak Gotham őrét állítja csatasorba. Kal El személyében ugyanis úgy tűnik, végre méltó ellenfélre lel a mostanában igencsak nagy előnyre szert tevő Marvel/Disney. Egy igazán látványos, akciódús, de Superman-től megszokottan komoly hangvételű filmre lehet számítani. Bár én hiányolom Tom Wellinget a főszerepből, reméljük Henry Cavill is ellen tud majd állni a moziszékben ülő, kriptonit tekintetű kritikusoknak. A filmet jövő év nyarán mutatják be, tehát alsó hangon is fél évet kell még várni az acélember rajongóinak, egy újabb kalandra kedvencükkel. Számomra ez a 2013-as év egyik legjobban várt filmje, - bevallom, Superman rajongó vagyok - de azért kapunk majd egy Vasember 3-at, és még sorolhatnám. De egyelőre reménykedjünk abban, hogy egy Bosszúállókat megközelítő színvonalat kaphatunk majd Snyder-től, és nem lesz olyan mélyrepülés mint a Returns volt. Tűkön ülve várjuk!

 

Henry Cavill (Clark Kent/Superman/Kal El)
Amy Adams (Lois Lane)
Russel Crowe (Jor-El)
Michael Shannon (Zod tábornok)
Diane Lane (Martha Kent)
Kevint Costner (Jonathan Kent)
Laurence Fishburne (Perry White)
Jadin Gould (Lana Lang)


Rendező: Zack Snyder
Forgatókönyv: David S. Goyer

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://philmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr164960470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xmodule 2012.12.12. 12:46:49

Pont tegnap neztem meg en is eme trailert. huhuuu en is nagy superman fan vagyok amugy. Amit sajnalok, hogy nem Tom Welling szerepel, mert nekem a Smallville -ben vegig nagyon szimpatikus volt. Szerintem nagyon jol állt neki ez a szerep. Na de sebaj varjuk nagyon!

Xenomorph 2012.12.12. 16:38:38

Amennyire mainstream szuperhős volt Superman anno, most legalább annyira hanyagolt. Már nagyon kijárt nekünk egy igényes movie. :)

Streky. 2012.12.12. 18:22:38

@xmodule: Igen. Wellinget én is szerettem, a Smallville 10 évadja alatt szinte összeforrt a Superman szereppel/karakterrel.
süti beállítások módosítása