pelogo9.jpgAhogy azt megígértem, újból jelentkezem a havi filmes szemlével! Jelenleg arról van szó, hogy az USA-ban februárban debütáló alkotások közül kiválogatok párat, amiket két fő csoportba rendezek: a Must See kategória a számomra abszolút kihagyhatatlan filmeket jelöli a hónapban, míg az Érdekesnek tűnő alkotások közé azok kerülnek, amik bár nem győztek meg 100%-ig, de talán érdemes lesz rájuk odafigyelni. Ez saját vélemény, nem képviseli feltétlenül az összes szerkesztő álláspontját! De minek húzom itt a szót? Vágjunk is bele, katt a Tovább gombra!

Must See:

Warm Bodies - Mielőtt mindenki kiakadna és felháborodva üvöltené azt, hogy meggyalázzák a zombi műfajt a vámpíroké után, azoknak mondanám el, hogy miért lesz ez érdekes. A Twilight-tal ellentétben ez a film egy percig sem veszi komolyan magát és ha a megfelelő poénokat a megfelelő helyen és időben lövik el, akkor bizony ez még maradandó alkotás is lehet! Aki nem hiszi, az nézze csak meg a trailer-t: én bitang jól szórakoztam rajta és a Black Keys - Lonely Boy c. száma is üt alatta rendesen. Klasszikusan az "akkora baromság, hogy látnom kell!"-kategória. Ráadásul a hatalmas gyűlölethullám ellenére nekem bizonyította rátermettségét már most, szerintem alapnézős. Ha másért nem, akkor azért, hogy legyen alapunk szentségelni.

A Good Day to Die Hard - A fanoknak nem is kell igazán ok arra, hogy megnézzék, de ha mindenképp kerestek, akkor tessék... Nem elég, hogy kishazánkban forgatták részint, de Willis és a stábja garantáltan hozza a minőségi akciósémát! És ha ez sem elég, akkor nézzétek meg a trailer-t, mert valami állati jól néz ki...

Érdekesnek tűnik:

Bullet to the Head - Klasszikus kliséhalmaz Stallone főszereplésével. Akkor miért éri meg megnézni? Amiért a Feláldozhatókat is: mert egy törzsgyökeres akciófilm lesz mellébeszélés nélkül, ami remek kikapcsolódást nyújthat az erre vevőknek.

Stand Up Guys - Egy elég érdekesnek és érzelmesnek tűnő "Öldd meg a régi barátod" story Al Pacino-val és Christophet Walken-nel. Akit ez nem győzött meg, annak marad a trailer, ami elég jóra sikerült!

Side Effects - Meglepően jól néz ki a stuff, Jude Law, Zeta-Jones, Rooney Mara és Channing Tatum mind meggyőzőtt ezalatt a pár perc alatt. Én azt mondom, megérdemel egy esélyt az előzetes alapján!

Snitch - Dwayne "The Rock" Johnson-ra sokmindent el lehet mondani: nincs arcjátéka, nem való színésznek stb, de nem lehet elvitatni tőle, hogy az egyik legjobb karakterszínész. Mert ugyan kiről hinnénk el, hogy tömör erőszak, mint egy 200 kilós kötött izomról? Rock a puszta megjelenésével is tiszteletet parancsol és az akciójelenetekben az átlagosnál is jobban mutat. Itt épp beépül egy bűnbandába, hogy fiát mentse a börtöntől. Jöhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://philmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr875038983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása