pelogo9.jpgIsmét eltelt egy hónap és a februári pangás után megújult erővel várom a márciust. A Die Hard és a Zero Dark Thirty mellett nemigen került ki sok nevesebb alkotás, ráadásul a Warm Bodies (ami szerepelt az előző havi listán) egyáltalán nem került bemutatásra kishazánkban. Hogy ez jó vagy rossz, azt döntse el mindenki maga, minden esetre én még bizakodom, hátha pár hónapos késéssel meggondolják magukat az ezért felelős emberek. Emellett a hamarosan itt is bemutatásra kerülő Boszorkányvadászokat sem lehet elsöprő sikernek nevezni, de mivel minden hónap egy új kezdet az álomgyárnak, ezért ismét belevetettem magam a filmek vegyes egyvelegébe. A Tovább gombra kattintva máris megleshetitek az e havi érdekes termést.

MUST SEE

Jack the Giant Slayer - Mostanság egyre több régi mese kerül kicsit komolyabb hangvételű kiadásba. Volt már Hófehérke, Jancsi és Juliska, sőt még Piroska és a farkas is. Ezúttal Babszem Jankó került kicsit menőbb köntösbe és kicsit átírva a klasszikust egy egész hadsereget vezet az óriások ellen. Elsősorban a látványvilág fogott meg, de vevő vagyok az efféle újragondolásokra, ezért tuti, hogy moziban nézem meg.

Oz the Great and Powerful - Újabb remake hölgyeim és uraim, ezúttal James Franco és Mila Kunis társaságában. Az előző címmel ellentétben azonban ez a film sokkal inkább meseszerű látványával dominál, talán ezzel eljuttatva a szinte már ősinek számító történetet a fiatalabb korosztálynak. A gyönyörű látvány és a jó színészek garantáltak és mi kell még egy jó mozizáshoz?

The Incredible Burt Wonderstone - Egy nagyon ígéretesnek tűnő vígjáték Steve Carell-el, Steve Buscemi-vel, Jim Carrey-vel és Olivia Wilde-al. Nálam alapnézős lesz, ha kikapcsolódásra vágyom.

Upside Down - Remek alapkoncepciójú szerelmi történet, megspékelve egy kis társadalmi rétegződéssel, felfordított világokkal és remek látványvilággal. Kirsten Dunst viszont oda kell tegye magát, ha rendbe akarja tenni, amit Mary-Janeként elrontott.

G.I. Joe: Retaliation - Nos, így kell kinézzen véleményem szerint egy irracionális akciófilm 2013-ban. Elképesztő látványvilág, ninják, Bruce Willis, The Rock, hatalmas fegyverek, látványos akciójelenetek. Gondolkodás nélkül ülök be nagy popcorn-nal!

INTERESTING

The Last Exorcism Part II - Őszinte leszek, nem láttam az első részt, de az sem tűnik rossznak, valószínűleg pótlásra kerül a közeljövőben. Minden esetre egy próbát minden horror-fannak megér szerintem, kimeríti a creepy kategóriát. Jöhet itthonra!

Stoker - Ennek a hónapnak a legnagyobb "mi a szart láttam?" előzetesével rendelkezik. Első látásra valami keményvonalas thrillernek néz ki, az előzetes jól összevágott, csak épp nem jön át belőle valami sok. Minden esetre a figyelmet felhívta magára, itt a helye a listán.

Phantom - Borzasztó cím, cinikusan ültem le megnézni, hogy ez mit tartogat nekem. Aztán sorra jöttek a meggyőző színészek: Ed Harris, David Duchovny (Mulder ügynök az X-Aktákból) és a Szökésből ismert William Fichtner. Köréjük építve egy jónak tűnő helyzetszituáció. Ha nem is moziban, de egy nézést megér.

Dead Man Down - Egy kis bosszúállós-kiszolgáltatottságos akciófilm Collin Farrell-el és Noomi Rapace-val (Tetovált lány, Prometheus). Egész látványos képsorokat kap az, aki megnézi az előzetest. Rajongóknak kötelező, a többieknek a várakozást javasolnám, hogy több visszajelzés alapján tudjatok dönteni.

The ABCs of Death - Igazi különlegesség az ínyenceknek. 26 rendező 26 különböző módon mutatja be a halálmotívumot állításuk szerint "annak szépségével vagy épp brutalitásával együtt". Részemről mindenképp érdekes, a legnagyobb probléma az egésszel az lehet, hogy hogy állja majd ez meg a helyét, mint egy összefüggő, egész estés film?

Olympus Has Fallen - Akciófilmnek akció lesz, de az előzetesben nem érzek rengeteg kraftot, mégis érdekel valahogy. Ha javítanak az animációkon kicsit, ez még egy látványmúvi is lehet így tavaszra. Morgan Freeman, Gerard Butler és a Sötét lovag Harvey Dent-je, Aaron Eckhart is velünk lesz.

The Place Beyond the Pines - Egy érdekesnek tűnő dráma, amiről már volt szó itt az oldalon előzetes formában. Ryan Gosling, Bradley Cooper és Eva Mendes főszereplésével talán kapunk valami maradandót, mivel a kritikusok szerint mindannyian életük eddigi legjobb alakítását láthatjuk. Várjuk szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://philmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr675099432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása